3 april 2013 marijnberends

Applaus voor iedereen!

Er werd heel wat afgeklapt op de vrijwilligers avond van BEO.  Het klappen was niet alleen voor de koks van de heerlijke gerechten waar de vrijwilligers op werden getrakteerd in de Baanbreker. Ook kon er volop geklapt worden worden voor de mede vrijwilligers die zich op allerlei gebied nuttig gemaakt hebben, of belangrijker nog: dat binnenkort gaan doen.

Zo werden er vrijwilligers gezocht en gevonden voor de kindermiddag, voor de barbecue, voor het midzomerfeest, voor de St Maartensviering. Ook was er enthousiasme voor mogelijke nieuwe activiteiten zoals een bezoek aan het Almanak museum, een bezoek van en discussie met de burgemeester, of een bezoek aan het Zuiderzee museum of Snouck van Loosenhuis. In de loop van het jaar wordt duidelijk wat daarvan gerealiseerd kan worden.

Nog meer applaus moest er komen om iemand over te halen om de vacante functie van secretaris op zich te nemen. Of dat gewerkt heeft weten we binnenkort. Een slot applaus was er voor Ineke Stolk die het enthousiasme er de hele avond in wist te houden!

 

beo1

beo2