27 juli 2016 marijnberends

BEO-barbecue 16 juli 2016

 

Het was een mooie avond. Ons ’tentenbouwteam’ had de grote Madjoe-tent deze keer op het kunstgrasveldje van het speelplein van Villa Harlekijn neergezet, omdat er door de verbouwing/herinrichting van het speelplein geen andere plek meer was. Beter kon je niet bedenken, want het voelde alsof we een kamerbreed groen tapijt onder onze voeten hadden…

Het ’tentversierteam’ had weer aan alles gedacht: gezellige lichtjes hingen in de tent en overal stonden vaasjes met bloemen (uit de tuin van Karin) op de tafels.

En er waren weer een aantal heerlijke salades waar de mensen van het ‘saladeteam’ ook dit jaar weer een feest van hebben gemaakt. Het kostte wel een paar uurtjes in de keuken, maar dan heb je ook wat!

Wat was het weer gezellig, zo met ons vijftigen de hele avond bij elkaar: de fijne sfeer in de grote tent, de statafels ernaast, de versieringen, de salades, de drankjes, het vakkundig gegrillde vlees door het barbecueteam… In het Westfries zeggen we dan: we hebben weer mooi aangezeten!

En rond 23.00 uur zorgden de vele handen van het ‘opruimteam’ ervoor dat de tent met ruim een half uur weer helemaal leeg was. De volgende ochtend is de tent mooi droog afgebroken, opgevouwen en teruggebracht naar Madjoe.

Dank aan alle vrijwilligers die hier hun steentje aan hebben bijgedragen, onder de inspirerende leiding van onze barbecue-coördinator Karin Laan!

Hieronder vinden jullie het album met alle foto’s:

BEO-barbecue 2016