17 August 2015 marijnberends

BEO-buurtbarbecue

De maand augustus werd goed ingewijd! Op zaterdag 1 augustus werden rond een uur of 14.00 de eerste voorbereidingen al getroffen voor de BEO-buurtbarbecue 2015.

Joop, Marie, Dina, Karin, Joke, Marga, Martien en Wim vormden samen het saladeteam. Fruitsalade, pastasalade, een salade met zalm en avocado… je kon het zo gek niet verzinnen of het stond er! Onze buurt werd daarmee van voldoende vitamientjes voorzien.

Daarnaast hielden Simon, Sonja, Leo, Anna, Martien en Bas zich bezig met het opzetten van een mega partytent. Deze overkapping was gelukkig eerder nodig voor de schaduw dan om te schuilen tegen de regen, want het was een prachtige dag! Ook de door Joke gemaakte boeketjes uit Karins tuin zorgden voor een gezellige entourage.

Gerda en Ankie stonden aan de tap en rond 18.00 uur werd de barbecue aangevuurd. Surf & turf, maar ook vega viel daar af te halen. Gerda moedigde dit laatste aan en terecht, want wat waren die vega spiesjes heerlijk!

Het was weer een zeer geslaagde avond en hoewel veel BEO-leden vergeten waren om stoeltjes mee te nemen, bleek dat achteraf een leuk gevolg te hebben: het werd een gezellige stoelendans, waarbij oude en nieuwe buurtbewoners elkaar weer beter leerden kennen.

Iedereen bedankt!

BEO-buurtbarbecue