14 april 2012 marijnberends

De Kindermiddag

 

Op 24 maart was het Kindermiddag: een gezamenlijke, gezellige en vrolijke activiteit van BEO en Villa Harlekijn.fotowebsite kindermidag

 

 

 

 

Het werd een groot succes, Ruim 40 kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 namen deel. Het succes werd mede verklaard door de perfecte voorbereiding. Alles wat gepland kon worden was prima verzorgd en wat niet geplandkon worden, het weer, zorgde voor een extra bonus.

Het springkussen in de stralende zon was dan ook een favoriete attractie.De oudere kinderen vermaakten zich prima met een speurtocht rond het Boschplein. Kleinere kinderen lieten zich schminken. Er konden chippies gekregen en cake versierd worden. Dat die cake ook opgegeten kon worden met limonade of, voor de ouders, koffie of thee, droeg bijaan de feestvreugde. En dan was daar nog een clown met een prachtige act, het knutselhoekje en (wat ben ik nog vergeten?)

Na twee volle uren vertrokken de kinderen voldaan en moe gespeeld. Zo’n kindermiddag is een succes en niet alleen voor de kinderen… Het zorgt ook voor saamhorigheid en gezelligheid bij de ouders en de vele vrijwilligers!

 

 

 

Wil je de foto’s groot en op je gemak bekijken klik dan op de rechter benedenhoek van de dia voorstelling en daarna op het webalbum, je wordt dan naar het webalbum op Picasa geleid.