22 maart 2023 jeroen Baars

Exclusieve uitnodiging voor de BEO Jaarvergadering

mét wijnproeverij op woensdag 22 maart 2023


Goede Wijn Behoeft Geen Krans!

Nieuwsgierig hoe het met BEO gaat en wat BEO dit jaar allemaal voor u in petto heeft? Na de winter toe aan een heerlijk avondje in goed gezelschap? En houdt u van een lekker wijntje? Allemaal goede redenen om de woensdagavond (22 maart a.s.) vrij te houden in de agenda.

Na een korte jaarvergadering wil de BEO u graag uitnodigen voor een unieke en gezellige wijnproeverij. Deze proeverij wordt georganiseerd in samenwerking met Slijterij De Dijk uit Enkhuizen. Amber Hansen, vertegenwoordigster van deze firma, zal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de wijnen die u mag proeven. Uiteraard gaat het proeven van de wijnen niet zonder een hapje en dus zijn er ook diverse bijpassende lekkernijen.

Wij hopen u 22 maart te ontvangen in de Nieuwe Baanbreker (*) voor de jaarvergadering en/of proeverij mét hapjes. Inloop is om 19.15, start jaarvergadering 19.30 en start van de proeverij om 20.30. Voor de proeverij geldt een bijdrage van €10. Voor de hoeveelheid glazen en hapjes willen wij graag weten met hoeveel gasten we rekening moeten houden. Dus a.u.b. even een mailtje naar karin.laan@planet.nl waarin u aangeeft of u alleen naar de BEO-jaarvergadering komt, of alleen naar de wijnproeverij, of graag bij beide evenementen aanwezig wilt zijn. Opgave t/m 20 maart.

Met vriendelijke groet – het bestuur van BEO:
Ankie, Yolanda, Frans, Gerda, Jeanne, Karin, Anna