26 april 2012 marijnberends

Feestelijke Jaarvergadering

 

HOERA!!!!   BEO BESTAAT 5 JAAR!!!!

 

En dat moest natuurlijk gevierd worden! Voor de jaarvergadering van start ging waren alle leden uitgenodigd voor een etentje in de “Baanbreker”. BEO jaarvergadering_17-4-2012_045Ongeveer 30 mensen maakten hiervan gebruik. Onze onvolprezen Gerda had een zalig uitgebreid Italiaans buffet uit haar hoge hoed getoverd. Ze had werkelijk alle registers opengetrokken, het was fantastisch!BEO jaarvergadering_17-4-2012_040

Onze voorzitter Ineke opende daarna de jaarvergadering. Alle punten werden vlot afgehandeld, er waren weinig op- of aanmerkingen. Wel werd er een tijdje gepraat over de problematiek van de hondendrollen. De laatste tijd heeft de buurt daar gelukkig iets minder last van. Misschien wel dankzij de hondenpoepactie en dankzij de inspanningen van BEO-baasjes/bazinnetjes die hondenbezitters zo nu en dan vriendelijk herinneren aan de opruimplicht.BEO jaarvergadering_17-4-2012_023

Wim werd bedankt voor het plaatsen van foto’s op de website,wat altijd een hele klus is! De kas werd keurig in orde bevonden. De penningmeester had goed op de centjes gepast! Van de lief- en leedcommissie kwam nog een verzoek om melding te maken van nieuwe bewoners, ziekte of jubilea. Daar wordt dan aandacht aan besteed d.m.v. een bezoekje en een bloemetje.

Tot slot werd aan de bestuursleden een roos aangeboden als waardering voor het vele werk dat ze verrichten. We hebben een erg enthousiast bestuur en gelukkig moest er niemand aftreden. Ze doen er alles aan om van BEO een succes te maken.

Na afloop van de vergadering bleven de mensen nog een tijdje napraten.

Het is een feest om zo’n gezellige buurtvereniging te hebben en we hopen samen nog tal van jaren op deze voet door te gaan.!!!!!!!!!                                    


Joop Acda.


Hier zijn de foto’s gemaakt door Jolanda Westendorp.  Wil je foto’s nog groter bekijken of downloaden klik dan HIER