12 July 2015 marijnberends

Midzomernachtfeest

Zaterdagavond 20 juni was het weer een gezellige boel in Karins tuin. Het was tijd voor het midzomernachtfeest!

Jong en oud was aanwezig. Clement en Endrika (6 en 8 jaar) namen de honneurs waar in de bediening. Endrika gaf zelfs nog een optreden weg op haar blokfluit! Ook anderen hadden iets bedacht om de avond leuk aan te kleden. Zo droeg Carla een prachtig gedicht voor over de sproetenfee, beter bekend als de “spree met foeten”. Henny las voor uit eigen werk. Er werd vrouwenleed gedeeld (de overgang), maar ook het hart van BEO kreeg de nodige aandacht: een prachtig gedicht over onze Zuidertoren. Ook Ineke was in de pen geklommen en bedankte Karin in haar gedicht voor haar gastvrijheid. Daarnaast had Ineke nog wat leuke verhalen voor ons in petto over het vroegere Enkhuizen. Tiddo gaf het laatste optreden weg en deed zijn voordracht zelfs uit zijn hoofd! De gedichten uit zijn eigen bundel Gastronomie smaakten naar meer!

De leuke optredens, een lekkere temperatuur (ook later op de avond dankzij een warmtelamp) en heerlijke hapjes maakten de avond tot een groot succes! Het bleef nog lang gezellig buiten!

Midzomernachtfeest

Let op: Na een filmpje lukt het niet meer om verder te klikken. Klik op het kopje ‘Midzomernachtfeest’ (bovenin), om ook de andere foto’s en filmpjes te kunnen bekijken.