1 July 2013 marijnberends

Midzomernachtfeest 21 juni 2013

 

Als je dit hoort dan denk je aan een zachte, zwoele zomernacht, maar dat was dit jaar helaas niet het geval. Het leek wel herfst, de wind gierde door de bosjes en het kwik kwam niet boven de 16 graden.

Die zwoele nacht in de tuin van Karin konden we dus wel vergeten! Maar niet getreurd, Karin had de kachel aangestoken en haar serre omgetoverd in een knus feestzaaltje en daar was het goed toeven! We hebben daar met 14 mensen een beregezellige midzomernacht doorgebracht. Gerda had de nodige drankjes gebracht en Geertje en Karin trakteerden ons op heerlijke hapjes.

Er waren voor deze avond artiesten gevraagd en verschillende talenten traden voor het voetlicht. Marga las een verhaal voor uit het boek van Toon Telligen: Het geluk van de sprinkhaan. Thieme had een blad vol met anekdotes en woordspelingen en Joop had een stukje over positief ouder worden. Deze insteek is zeker voor herhaling vatbaar! Dus volgend jaar verwachten we dat de artiesten in de rij staan!!!!!!

Tot in de kleine uurtjes hebben we gezellig bij elkaar gezeten en we willen onze gastvrouw Karin heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid.

Joop Acda.